actievoorwaarden


Voorwaarden actie: "week van de klant" 2021
(actie loopt van 1 tem 10 oktober 2021 en is geldig voor boekingen tem 30 juni 2022)

-De klant heeft enkel recht op het geschenk bij een geldige reservering van een chef's table, showcooking, workshop (privé), teambuilding en/of coachingsessie of bij een bestelling twv min. € 50,00 uit het assortiment tapas en/of amuses voor afhaal.
-De actie is niet geldig op de "Sunday lunch" en de workshops ingericht door de chef.

-Om geldig te zijn, dient de reservering te gebeuren in de door ['eet]-ball bepaalde tijdspanne - in casu 1 tem 10 oktober - en dit dmv het invullen en versturen van het reserveringsformulier op de website of via telefoon,
In beide gevallen zal binnen de 5 dagen door ['eet]-ball een bevestiging verzonden worden, met verzoek een voorschot te storten.

-De reservering is pas definitief en het geschenk verschuldigd, als de storting van het gevraagde voorschot is gebeurd, en dit uiterlijk op de datum die wordt bepaald in de mail.

-Verder heeft de klant de keuze, waarbij het geschenk ofwel wordt geschonken tijdens het gebeuren, of kan worden meegegeven naar huis de dag zelf.

-Bij annulering van de reservering, zonder bepalen van een nieuwe datum, is het geschenk niet meer verschuldigd.
-Bij verplaatsing van de reservering, blijft het geschenk verschuldigd, met dien verstande dat de uiterlijke reservatiedatum van 30/06/2022 dient gerespecteerd te worden.

-In alle andere gevallen is het geschenk niet verschuldigd.