chef's table

gastronomisch tafelen en leren koken met groenten uit eigen tuin

Het concept van een chef's table is eenvoudig. Jij bent (of jullie zijn) de chef.

Je (of jullie) komen samen met mij de voorbereidingen van het menu maken en de tafel indekken. Hierbij zie je uiteraard alle kneepjes van het vak en worden je eventuele vragen professioneel beantwoord.

Je nodigt je gasten uit, die rond etenstijd toekomen in "jouw restaurant". Samen bereiden we de gerechten verder, dresseren en serveren ze op een gastronomische manier aan je gasten.

Heb je zin om samen met mij jouw gasten heerlijk gastronomisch te verwennen, en waarbij jij nog iets kan bijleren of opsteken?

Heb je vragen over het serveren van een gerecht met dit of dat bestek of het hoe en waarom een bepaalde techniek dient uitgevoerd te worden?


Contacteer me dan snel om een afspraak te maken. We gaan tijdens een kennismakingsgesprek op zoek naar wat en hoe je het wil. We bepalen welk niveau je wil bereiken en schrijven hier rond op maat gemaakte gerechten, rekening houdende met het seizoen en de dan verkrijgbare producten.

Eens een datum en menu bepaald, wordt een voorschot gevraagd. Na betaling van het voorschot krijg je bevestiging van je reservatie en verdere details. Kort na de chef's table volgt dan een slotfactuur waarbij alles netjes wordt afgerekend.


Een chef's table zal gemakkelijk 6 uur duren. 1 à 2 uur voorbereidingstijd, afhankelijk van hoeveel gasten je uitnodigt. Het serveren van het menu kan, afhankelijk van het aantal gerechten, ca 4 uur duren.

De meest correcte prijs bereik je met een groep vanaf 8 personen (maximum 12), en een menu met seizoensgebonden producten. Een menu met kreeft en kaviaar zal uiteraard duurder uitvallen dan een menu met varkensnek. Let wel, met elk product, ongeacht de prijs, kan steeds een mooi gastronomisch gerecht uitgewerkt worden.


Er kunnen tot maximum 12 gasten blijven eten in jouw restaurant. Je kan alleen komen om de voorbereidingen te doen of tot 7 keukenhulpen meebrengen.

vanaf € 80,00 (*) per persoon.

(*) prijs is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw specifieke vraag naar bepaalde producten
incl. water&brood | exclusief overige dranken | incl. btw