de chef richt in 

workshops

Eenvoudig gastronomisch koken

op woe 08/04/2020,
van 19u00 tot 22u30


Menu: 

Mousse kippenlever - tijmrotsjes - appel
***
Kalfszwezerik - bataat - koffie
***
Panna Cotta met witte chocolade - muntgelei


€ 70,00 (incl. maaltijd + water aan tafel)

Min. 6 inschrijvingen/les vooraleer les doorgaat.


€70,00

(incl. btw)


Vlaamse klassiekers

op di 25/02/2020,

van 19u00 tot 22u30.


Menu:

Tomaat garnaal (net iets anders)
***
Paling in het groen - pommes pont neuf
(gastronomische versie)
***
Vanilleijs met chocolade


€ 55,00  (incl. maaltijd + water aan tafel).

Min. 6 inschrijvingen vooraleer les doorgaat.


€55,00

(incl. btw)

Inschrijven graag ten laatste 1 week (= 7 kalenderdagen) voorafgaand aan de les: 

  • via mail: chef.depuydt@eetball.be of via onderstaand invulformulier
  • overschrijving van het desbetreffende bedrag op BE35 9733 4887 0537 (op naam van Pieter Depuydt) 
    onder vermelding van "workshop + datum(s) workshop + uw naam"

LET OP: uw inschrijving is pas definitief na overschrijving/betaling 
Factuur op aanvraag

        en schrijft vervolgens het desbetreffende bedrag over op rekening BE35 9733 4887 0537


***

Vindt u hier niet terug wat u zoekt, 
en wil u toch graag een techniek bijschaven of iets specifieks aanleren? 

Of bent u op zoek naar een groepsactiviteit onder vriend(in)(n)(en) / collega's / buren / ...? 

Aarzel niet en contacteer ons - geheel vrijblijvend - zodat wij dit samen kunnen bespreken
en eventueel een workshop naar jouw/jullie wens en budget kunnen inrichten.

***