de chef biedt aan

op uw maat

tijdens een verkennend gesprek gaan we na wat je precies wil klaarmaken, leren of ontdekken

telkens op maat en naar het budget van de gast.

Richtprijzen en gedetailleerde info over een item zijn op eerste verzoek verkrijgbaar.

CHEF'S TABLE

GASTRONOMISCH TAFELEN
EN LEREN KOKEN MET GROENTEN UIT EIGEN TUIN

Je (of jullie) komen samen met mij de voorbereidingen van het menu maken en de tafel indekken. Hierbij zie je uiteraard alle kneepjes van het vak en worden je eventuele vragen professioneel beantwoord.

Je nodigt je gasten uit, die rond etenstijd toekomen in "jouw restaurant". Samen bereiden we de gerechten verder, dresseren en serveren ze op een gastronomische manier aan je gasten.

meer info
maximum 12 personen

TEAMBUILDING

Ga aan de slag als één groep, 
of neem het in twee groepen tegen elkaar op,
dit alles onder deskundige begeleiding.

Door het aanleren van minder gekende technieken, producten en keukeninzichten proberen we het zelfvertrouwen te doen groeien en een bredere teamspirit te doen ontstaan.

Op het eind van de workshop toveren we een zelf gemaakt gastronomisch menu op tafel die je samen kan verorberen.

meer info
maximum 12 personen


WORKSHOP 

georganiseerd door de chef (zie link)

of volledig op jouw maat

voor volwassenen en jongeren (vanaf 10 jaar)

In groep: 
Je komt in de voor-, late namiddag of vroege avond aan. Samen ga je aan de slag onder deskundige begeleiding van Chef Depuydt om de voorbereidingen klaar te maken. Indien gewenst wordt er product- en bereidingsinfo gegeven. Daarna werken we de gerechten verder af en kan je genieten/proeven van je eigen kunnen.

Op uw/jullie maat:

U kan ook kookworkshops op maat volgen.  Dit kan een eenmalige les zijn, maar ook een lessenreeks van 2 of meerdere middagen/avonden, die verspreid worden over een welbepaalde periode (bvb 1x per maand of 1x per trimester).
Vooraf wordt afgesproken hoeveel lessen er worden ingericht, voor u alleen of om samen met vrienden/familieleden, tot jouw/jullie gewenst resultaat te komen.  
Enkele mogelijke voorbeelden hiervan zijn:
- verschillende snijtechnieken aanleren,
- fileren van vis,
- vlees uitbenen,
- bereiding van kreeft,
- trekken van fond voor sauzen,
- ...

meer info
maximum 6 à 8 personen

COACHING

  • Begeleiding GIP

  • Bijscholing jongeren - snijden - keukenbasissen - ... .

  • Motiveren van jongeren

  • Delen van kennis, het begeleiden van jongeren en volwassenen in het keukenwerk, met de nodige tips en tricks. 

meer info
1 op 1 of maximum 6 personen