ervaringen

Wij hechten enorm veel belang aan Uw ervaring met en bij ['eet]-ball

op die manier kunnen wij continu verder werken aan uw tevredenheid als klant.

Laat hieronder uw ervaring/beleving achter.
Enkel indien u dit aanduidt, zal dit op de website gepubliceerd worden.

"Anouck, bedankt voor de ontvangst.
Pieter, dank voor de uitstekende knabbels.
De rest van het gezelschap, bedankt voor de leuke babbels.

Al de wind in de zeilen bij het uitbouwen
van ['eet]-ball.
Good luck - Good cooking
Good eating - Good loving"

- 02/02/2019 -

Jean-Luc & Annick
Jan & Linda
Geert & Nadine

Roeselare / Ruddervoorde

"Aan onze bijeenkomst "eenvoudig gastronomisch koken" bewaren wij alleen maar een mooie voldoening.

Geen enkele vraag was chef Pieter teveel. 

Een drietal deelnemers aan de kooksessie kende evenwel reeds Pieter vanuit hotelschool Spermalie waar wij reeds van zijn kunde mochten genieten.

Kortom een aanrader om er samen gerechten te bereiden en ervan te genieten.
Voor ons in elk geval voor herhaling vatbaar."

- 12/01/2019 -

Eric Gaerdelen

Oostende

"Interessant, boeiend, rustige uitlegstijl, lekkere haalbare gerechtjes, mooi kader, je hoeft geen Bocuse te zijn om bij te leren van Pieter.
Zeker aan te raden. "

- 15/01/2019 -

Guido Seys

Gistel

"Lieve Anouck en Chef Pieter.
Wat een prachtige marathon van smaken, met passie en liefde gebracht.
Zoveel warmte mochten we voelen! Schitterend!
Liefs."

- 03/11/2018 -

Anne & Doc
Françoise en Pierre
Kathleen & Patrick

Blankenberge

"We hebben zeker genoten!!Dat was dik in orde!!
Bedankt voor de leerrijke avond!!"

- 22/11/2018 - 

Griet H.

Bovekerke

"Zeer leerrijke ervaring, onder uiterst professionele begeleiding, tips van de chef allerhande, vriendelijke en aangename sfeer ... 

Thuis nagemaakt, lovende woorden gekregen, voor herhaling vatbaar 

Bedankt chef Depuydt !"

- 05/01/2019 -

Marleen V.

Torhout

"Bedankt voor de heerlijke namiddag.
Alles was piekfijn en dus voor herhaling vatbaar.
Je mag ons opnieuw verwachten in de loop van de volgende maanden"

- 01/11/2018 -

Odette V.

Brugge

"Een hartelijke en warme ontvangst in een uniek kader.  
Een culinaire topnamiddag om nooit te vergeten.
Felicitaties aan de chef voor dit hoogstandje."

- 27/10/2018 -

Johan & Magda

Assenede

"An extra memory to go with all the wonderfull dishes we have tasted!!!
4 years on and still learning.  Thank you both."

- 03/11/2018 -

Kathleen & Patrick

Blankenberge

"Bedankt voor de heerlijke en gezellige dag.
Het was subliem, met hoofdletter S".

- 27/10/2018 -

Christoph v.G.

Gent

"Bedankt voor de mooie gezellige sfeer.  Wij hebben genoten van het lekkere en smaakvolle eten."

- 27/10/2018 -

E.V.D.V.

Blankenberge

"Lekker culinaire genieten in 🎱 met een glaasje wijn en met een leuk gezelschap.  Het was echt in orde.  Dikke pluim voor de chef Pieter Depuydt.  Doe zo voort 👏 "

- 12/10/2018 -

Wendy M.
Maldegem

"Gedrevenheid tot en met 
zoals we chef Depuydt kennen! 
Absoluut een meerwaarde
om met hem te koken en kennis op te doen... "

- 07/10/2018 -

T.V.

Tielt

"Uw kookkunsten bijschaven en een gezellig samen zijn met vrienden en dit onder begeleiding van een topper ...
Ideale combinatie en hier aan het perfecte adres !"

- 02/09/2018 -

Julie D.B.

Zomergem

"Het was heerlijk ... echt een aanrader.
Bedankt chef Pieter !"

- 01/09/2018 -

Mimique K.

Assenede