ervaringen

Wij hechten enorm veel belang aan Uw ervaring met en bij ['eet]-ball

op die manier kunnen wij continu verder werken aan uw tevredenheid als klant.

Hieronder een greep uit enkele reacties op de take away gerechten: 👇



Digitaal gastenboek:

"Het moest in orde zijn,
en dan komen we bij jou."

- 31/03/2021 -

J.V.

Kortemark

(na bestelling tapas- en amuseschotel)

"Ik wil jullie graag bedanken om ons gisteren en de afgelopen maanden al die heerlijke gerechten te bereiden, zomaar midden in de week een echte opkikker!  

't Is bij ons op woensdagavond telkens weer feest 🙂.

We kijken nu al uit naar de volgende keer"

- 11/02/2021 - 

E.C.

Kortemark

ontvangen via mail
(na bestelling take away)

"Vooreerst proficiat voor de maaltijden van 20/01!  
Hoge kwaliteit aan milde prijs.
Door het overweldigend succes mag ik opnieuw bestellen.

...."

- 22/01/2021 - 

W. N.

Middelkerke

review via de website
(na bestelling take away)

⭐⭐⭐⭐⭐

"Zeer verzorgde gerechten, we hebben er genoten! "

- 10/01/2021 -

Jan Vermeulen

Kortemark

review via google
(na bestelling tijdens de feestdagen)

⭐⭐⭐⭐⭐

"Pure smaken, verse ingrediënten, lekker gekruid en frisse combinaties!
Het was dik in orde en zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb veel "lekker" gezegd tijdens het eten... dat zegt genoeg! "

- 02/12/2020 -

Tal Kortemark

review via facebook
(na bestelling take away)

⭐⭐⭐⭐⭐

"We bestelden het afhaalmenu en aten onze buikjes smakelijk vol.   
Klassiekers gecombineerd met verrassende smaken. 

Een aanwinst voor Kortemark. 

Daarnaast zijn Anouck & Pieter warme mensen met oog voor de puurheid van ingrediënten!
In eigen tuin, met liefde geweekt én dat smaak je. "

- 11/11/2020 -

Haïke VDC

Kortemark
review via facebook

(na bestelling take away)

"Een echte aanrader! Zeer lekker, deskundige uitleg, kwaliteitsproducten, uniek concept en super ontvangst.  Aangenaam vertoeven bij Pieter en Anouck.  Wij gaan zeker terug"

*

"Nog eens bedankt voor de fijne namiddag en avond die we bij jullie handden.  Ons kinderen hebben er ook echt van genoten.  Zowel van het helpen en leren van Pieter als van het lekkere eten.  Topavond op een topdag voor ons."

- 06/07/2020 -

Eddy & Carine

Evergem
(na chef's table)

"Wij waren heel tevreden van de avond, zowel de ronleiding, de workshop als het eten waren van een voortreffelijke kwaliteit"

- 06/07/2020 -

Jens W.

Lier
(na chef's table)

"'t Was top gisteren, voor herhaling vatbaar."
G.

"Voor ons ook een unieke ervaring op elk vlak.  Zeker voor herhaling vatbaar.  Een dikke merci aan de chef en zijn vrouw."
L. & M.

"Inderdaad, super fantastische avond en een dikke merci aan de chef en zijn vrouwtje, en ik kijk al uit naar de volgende keer."
S.

"Wij ook, idem."
R.

"Inderdaad, moeten daar traditie van maken, niet normaal de bediening en ontdekking van nieuwe smaken, in een uniek kader."
S. & S.

- 10/08/2019 - 

ontvangen via WhatsApp
(na showcooking)

"Bedankt Pieter voor het superlekker dineetje en de leerrijke workshop!"

- 05/07/2020 -

Magda Tavernier

Roeselare
(na combinatie kookworkshop/chef's table)

"Anouck, zalig om te zien hoeveel passie je in de moestuin steekt.  Chef Pieter, zalig hoe je straffe kunsten en smaken op ons bord tovert.
Vandaag gekomen voor de 2e keer. We denken al na wie de volgende keer kunnen meebrengen :-)

Bedankt voor de hartelijke ontvangst.
Bedankt om ons helemaal thuis te laten voelen in jullie huis."

- 26/07/2019 -

Yara & Koen

Roeselare
(na showcooking)

⭐⭐⭐⭐⭐

"Verrassend concept, hartelijke ontvangst, lekker eten. Kortom: een unieke ervaring. "

- 27/07/2019 -

Veerle D.

review via google 
(na showcooking)

"Hors categorie"

- 14/06/2019 -

Mathias, Valerie, James, Amaryline, Thomas, Eva, Stef, Christophe

regio Brugge
(na chef's table)

"Bedankt Pieter voor de leerrijke namiddag. Bram en ik vonden het een leuke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

De gerechtjes waren top en op een prachtige manier geserveerd. Mijn collega's hebben van ieder moment genoten. "

- 28/03/2019 -

Magda Tavernier

Roeselare
(na combinatie kookworkshop/chef's table)

"Pieter, bedankt voor de topnamiddag gisteren. De jongens waren dolenthousiast en vertelden honderduit in de auto op weg naar huis.
Voor herhaling vatbaar! ."

- 06/03/2019 -

P.S.

Evergem
(na kookworkshop voor jongeren)

"['eet]-ball", ideaal om in een kleine groep te genieten van nieuwe kookervaringen onder de professionele leiding van chef Pieter! "

- 28/02/2019 -

Griet Hemelsoen

Koekelare
(na kookworkshop "eenvoudige gastronomie")

"Anouck, bedankt voor de ontvangst.
Pieter, dank voor de uitstekende knabbels.
De rest van het gezelschap, bedankt voor de leuke babbels.

Al de wind in de zeilen bij het uitbouwen
van ['eet]-ball.
Good luck - Good cooking
Good eating - Good loving"

- 02/02/2019 -

Jean-Luc & Annick
Jan & Linda
Geert & Nadine

Roeselare / Ruddervoorde
(na showcooking/chef's table)

"Aan onze bijeenkomst "eenvoudig gastronomisch koken" bewaren wij alleen maar een mooie voldoening.

Geen enkele vraag was chef Pieter teveel. 

Een drietal deelnemers aan de kooksessie kende evenwel reeds Pieter vanuit hotelschool Spermalie waar wij reeds van zijn kunde mochten genieten.

Kortom een aanrader om er samen gerechten te bereiden en ervan te genieten.
Voor ons in elk geval voor herhaling vatbaar."

- 12/01/2019 -

Eric Gaerdelen

Oostende
(na kookworkshop "eenvoudige gastronomie")

"Interessant, boeiend, rustige uitlegstijl, lekkere haalbare gerechtjes, mooi kader, je hoeft geen Bocuse te zijn om bij te leren van Pieter.
Zeker aan te raden. "

- 15/01/2019 -

Guido Seys

Gistel
(na kookworkshop "eenvoudige gastronomie")

"Lieve Anouck en Chef Pieter.
Wat een prachtige marathon van smaken, met passie en liefde gebracht.
Zoveel warmte mochten we voelen! Schitterend!
Liefs."

- 03/11/2018 -

Anne & Doc
Françoise en Pierre
Kathleen & Patrick

Blankenberge
(na showcooking/chef's table)

"We hebben zeker genoten!!Dat was dik in orde!!
Bedankt voor de leerrijke avond!!"

- 22/11/2018 - 

Griet H.

Bovekerke
(na kookworkshop "eenvoudige gastronomie")

"Zeer leerrijke ervaring, onder uiterst professionele begeleiding, tips van de chef allerhande, vriendelijke en aangename sfeer ... 

Thuis nagemaakt, lovende woorden gekregen, voor herhaling vatbaar 

Bedankt chef Depuydt !"

- 05/01/2019 -

Marleen V.

Torhout

(na kookworkshop "eenvoudige gastronomie")

"Bedankt voor de heerlijke namiddag.
Alles was piekfijn en dus voor herhaling vatbaar.
Je mag ons opnieuw verwachten in de loop van de volgende maanden"

- 01/11/2018 -

Odette V.

Brugge
(na showcooking)

"Een hartelijke en warme ontvangst in een uniek kader.  
Een culinaire topnamiddag om nooit te vergeten.
Felicitaties aan de chef voor dit hoogstandje."

- 27/10/2018 -

Johan & Magda

Assenede
(na showcooking)

"An extra memory to go with all the wonderfull dishes we have tasted!!!
4 years on and still learning.  Thank you both."

- 03/11/2018 -

Kathleen & Patrick

Blankenberge
(na private kookworkshop)

"Bedankt voor de heerlijke en gezellige dag.
Het was subliem, met hoofdletter S".

- 27/10/2018 -

Christoph v.G.

Gent
(na showcooking/chef's table)

"Bedankt voor de mooie gezellige sfeer.  Wij hebben genoten van het lekkere en smaakvolle eten."

- 27/10/2018 -

E.V.D.V.

Blankenberge
(na showcooking/chef's table)

"Lekker culinaire genieten in 🎱 met een glaasje wijn en met een leuk gezelschap.  Het was echt in orde.  Dikke pluim voor de chef Pieter Depuydt.  Doe zo voort 👏 "

- 12/10/2018 -

Wendy M.
Maldegem
(na showcooking)

"Gedrevenheid tot en met 
zoals we chef Depuydt kennen! 
Absoluut een meerwaarde
om met hem te koken en kennis op te doen... "

- 07/10/2018 -

T.V.

Tielt
(na chef's table)

"Uw kookkunsten bijschaven en een gezellig samen zijn met vrienden en dit onder begeleiding van een topper ...
Ideale combinatie en hier aan het perfecte adres !"

- 02/09/2018 -

Julie D.B.

Zomergem
(na showcooking)

"Het was heerlijk ... echt een aanrader.
Bedankt chef Pieter !"

- 01/09/2018 -

Mimique K.

Assenede
(na showcooking)


Heeft u ook een mening over ons?
U kan deze hier met ons delen:

Enkel indien u dit aanduidt, zal dit op de website gepubliceerd worden.