de chef richt in
workshops
Mijn keuken is jouw keuken, je maakt gebruik van alle nodige (professionele) toestellen die voorhanden zijn.
We zien elkaar in mijn keuken 😉
Vlaamse klassiekers
op woe 20/10/2021
van 19u00 tot 22u30.
Inhoud:
- klassieke Vlaamse gerechten
- kennismaken met de kneepjes van het vak
- basis-snijtechnieken en versnijdingen
- dresseren van het bord
€ 60,00 (workshop + maaltijd + 0,5l water).
Min. 6 inschrijvingen vooraleer les doorgaat.
€60,00
(incl. btw)
Eenvoudig gastronomisch koken
op woe 22/09/2021
en woe 24/11/2021 (wildmenu)
EXTRA workshop (wildmenu) op woe 01/12/2021
van 19u00 tot 22u30.
Inhoud:
- van het correct koken van een aardappel tot de bakwijze van een stuk vlees;
- basissnijtechnieken en versnijdingen;
- kennismaken met verschillende (luxe)producten en hun bewaar- en bereidingswijze;
- kennismaken met basistechnieken en -termen (blancheren, emonderen, ...)
- tips & tricks van de chef
€ 75,00 (workshop + maaltijd + 0,5 l water).
Min. 6 inschrijvingen vooraleer les doorgaat.
€75,00
Inschrijven graag 1 week voorafgaand aan de les.
***
Vindt u hier niet terug wat u zoekt,
en wil u toch graag een techniek bijschaven of iets specifieks aanleren?
Of bent u op zoek naar een leuke activiteit onder vriend(in)(n)(en) / collega's / buren / ...?Aarzel niet en contacteer ons - geheel vrijblijvend - zodat wij dit samen kunnen bespreken
en eventueel een workshop naar jouw/jullie wens en budget kunnen inrichten.
***