aanbod
In de keuken
van de chef
Afhaal
Gastronomisch tafelen en stelen met je ogen en oren
Gastronomisch tafelen en samen met de chef de laatste voorbereidingen treffen, gerechten helpen afwerken en dresseren en serveren aan jouw gasten.
Die ene saus leren maken, werken rond een thema (Oosters, pasta, snijtechnieken, ...) of bepaalde producten beter leren kennen.
Op het einde toveren we een gastronomisch menu op tafel om samen van te genieten.
- voor jongeren, jongvolwassenen: Begeleiding GIP, bijscholing, motivering, ...
- voor volwassenen die starten van nul of die meer kennis en kunde wensen te verwerven.
- voor (toekomstige) zelfstandigen: hulp, bijstand, tips&tricks voor bvb de opstart van uw zaak, bijscholing van uw personeel, hulp bij het opstellen van een menu of vacatures, kennismaken met nieuwe producten, ...
Breek-de-week met ['eet]-ball
elke woensdag een nieuwe keuze van de chef
(voorgerecht of soep | hoofdgerecht)
Stel zelf uw schotel samen naar eigen smaak, hoeveelheid en budget.
Gezien ik werk met dagverse producten en alles zelf bereid, is het aangewezen enkele dagen vooraf te bestellen.
Huisbereid:
-verrijkte tomatensaus
-bruine fond
-blanke fond
Thee:
-muntinfusie (ook voor iced tea)
-vruchteninfusie (zonder theïne)
Spuitzakken
-per stuk of per 10 stuks
-voor koude & warme bereidingen