FAQ
1. Hoe wordt de prijs bepaald van een showcooking/chef's table/private dining?
Ik reken mijn uren + de aankoopprijs van de ingrediënten. Dit totaal wordt gedeeld door het aantal gasten die komen.
Dus als je met meer gasten komt, worden die uren door meer personen gedeeld, waardoor de prijs zakt.
2. Moéten we helpen als we langskomen?
Uiteraard moét dit niet. Maar het mag zeker.
Je zit zo goed als in de keuken en je kan alles meevolgen, vanop je stoel of zelfs van dichterbij, rond het eiland of aan het fornuis.
Heb je vragen, kan je ze zeker stellen. Of wil je graag even helpen? Dat kan ook.
Maar dit moet allemaal niet.
Je kan gerust gewoon tafelen zonder je van het hoe en waarom iets aan te trekken.
3. Waarom kunnen er maximaal maar 12 personen komen?
Er is maar 1 tafel bij ['𝘦𝘦𝘵]-ball, en die kan tot max. 12 gasten ontvangen.omdat ik alles zelf bereid, afwerk en serveer.waardoor je je zonder zorgen kan laten onderdompelen in de sfeer van ons concept.
nnen blijven garanderen en omdat ik zelf alles bereid, afwerk en serveer, kunnen er maximaal 12 personen plaatsnemen in mijn keuken.
Reserveren is noodzakelijk.
4.
Klik hier en begin te typen. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.