EINDEJAARSFOLDER 2018

kerstavond


carpaccio coquiles - limoen
panna cotta erwtjes - zwarte woudham - crumble hazelnoot
varkenswangkroketjes - huisgemaakte pickles

***

bonbon van gerookte zalm - tartaar van zalm
parelcouscous

*
wortel-kokossoep - sinaas

***

huisgemaakte kalkoenrollade met pistache - calvadossaus
pommes dauphine - cressonette - appel in calvados

***

exotische tiramisu


€ 65,00 p.p.

oudejaarsavond


bruscetta - tomatenpesto - tapenade olijf/ansjovis - rillette van makreel
geitenkaasballetjes
varkenswangkroketjes - huisgemaakte pickles

***

oestertrio (gelei - gegratineerd - framboos)
*
garnalenbisque met armagnac
*
tongrolletjes - fijne groenten - saffraansausje

***

filet van hertekalf - wildpoivrade
gepocheerde peer - savooikool - knolselder
pommes dauphine

***

taartje van chocolademousse - vruchtencouscous


€ 70,00 p.p.


Praktisch:


Bestellen
kan via telefoon: 0496 875 662
of via mail chef.depuydt@eetball.be (onder vermelding van uw naam+adres+telefoonnummer en aantal personen)

Betaling van respectievelijk € 65,00 of € 70,00 x aantal personen
op rekening BE35 9733 4887 0537 ten laatste 1 week (= 7 kalenderdagen) vooraf onder vermelding van "afhaalmenu kerst/nieuw + naam + aantal personen"
LET OP! Pas na overschrijving is uw bestelling definitief!

Afhalen kan:
- op 24/12 tussen 17u en 19u
- op 31/12 tussen 17u en 19u


Om u een optimale kwaliteit en service te kunnen bieden,
zal chef Depuydt maximaal 30 menu's in totaal per avond klaarmaken.