EINDEJAARSFOLDER 2019

hapjes

oester - framboos
€ 3,00

tomaat garnaal - bloody Mary
€ 3,00

bruscetta (4 st. p.p.) :

  • met rilette gerookte makreel
  • salsa courgette, tomaat en kerrie

€ 5,00 

trio luxe toastjes:

  • geitenkaas - mango - olijfpoeder
  • foie - veenbes - maanzaad - peperkoek
  • tomaat - mozzarella - lijnzaadkrokantje

€ 5,00                                          

                                             ***

soep

bisque garnaal - calvados - Parmezaan
€ 8,00

                                            ***

voorgerecht

terrine foie - appelstroop - krententoast 
€ 15,00

slaatje gerookte eendenborst - granaatappel
€ 12,00

                                            ***

hoofdgerecht

fazant, fine champagne, wildgarnituur
€ 22,00

kalfszwezerik, knolselder, koffie
€ 25,00

                                            ***

dessert

apfelstrudel, vanillesaus
€ 10,00

                                            ***


Praktisch:


Bestellen
kan via telefoon: 0496 875 662
of via mail chef.depuydt@eetball.be (onder vermelding van uw naam+adres+telefoonnummer)

Afhalen kan:

- op 24/12 en 31/12       tussen 17u00 en 19u00
- op 25/12 en 01/01       tussen 10u30 en 12u00


Om u een optimale kwaliteit en service te kunnen bieden,
zal chef Depuydt maximaal 30 bestellingen in totaal per dag klaarmaken.