huiskamerrestaurant / showcooking

gastronomisch tafelen, en bijleren met je ogen én je oren

Een showcooking is stelen met je ogen én je oren.
En genieten uiteraard van jullie zelfgekozen gerechten.
Dit alles in de besloten sfeer van de huiskamer.  Een private dining in de keuken van de chef himself.

1 tafel = 1 gezelschap = maximum 12 gasten.

We bespreken vooraf samen in grote lijnen mijn menu voor het hele gezelschap.  Hierbij wordt (zoals steeds) rekening gehouden met wat je niet wil qua ingrediënten.  
Je kan ook opteren voor onze vaste menu die op dat ogenblik geserveerd wordt.

Ik werk graag zoveel mogelijk zelf aan jullie gerechten en dit van samenstelling tot dresseren, daarom heb ik maar 1 tafel in mijn keuken.  

Het voordeel is dat enkel jij met je gezelschap die middag/avond in mijn keuken zitten.  Hierdoor kan je je zonder zorgen laten onderdompelen in de sfeer van ons concept.

De dag zelf zit je op de eerste rij om te zien hoe ik jullie gerechten bereid en jullie borden dresseer. Als het weer en het seizoen het toelaten, wandelen we zeker eens door de moestuin

Heb je vragen over de bakwijze van het vlees, of hoe een bepaalde techniek dient uitgevoerd te worden?   

Vragen stellen of gewoon stil genieten en kijken.
"Watch & learn", er zijn geen geheimen bij ['eet]-ball, want je zit gewoon bij in de keuken van de chef en je kan alles volgen van a tot z.

***

Eens een datum en menu bepaald, wordt een voorschot gevraagd. Na betaling van het voorschot krijg je bevestiging van je reservatie en verdere details. Kort na de showcooking volgt dan een slotfactuur waarbij alles netjes wordt afgerekend.

Er kunnen 2 tot maximum 12 gasten bij mij aan tafel aanschuiven.