teambuilding

ga aan de slag als 1 groep of neem het tegen elkaar op

Ga aan de slag als één groep, 
of neem het in twee groepen tegen elkaar op,
dit alles onder deskundige begeleiding.

Het ideale aantal van een teambuilding is 8 personen, 
maar het kan reeds vanaf 4, met een maximum van 12 personen. 

Tijdens een informele voor- of namiddag gaan we in 1 groep aan de slag. Hierbij proberen we de groepsgeest te stimuleren door leuke, smakelijk en creatieve gerechten te maken. 
Door het aanleren van minder gekende technieken, producten en keukeninzichten proberen we het zelfvertrouwen te doen groeien en een bredere teamspirit te doen ontstaan.

Op het eind van de workshop toveren we een zelf gemaakt gastronomisch menu op tafel die je samen kan verorberen.

Een mogelijke variant hierop is een strijd tussen twee groepen die tegen en voor elkaar koken. Het eindresultaat word dan door peerevaluatie bereikt tijdens het smaken van de maaltijd. 


Een teambuilding sessie duurt ca 4 uur.

De meest correcte prijs bereik je met een groep vanaf 8 personen (maximum 12), en een menu met seizoensgebonden producten. Een menu met kreeft en kaviaar zal uiteraard duurder uitvallen dan een menu met varkensnek.
Let wel, met elk product, ongeacht de prijs, kan steeds een mooi gastronomisch gerecht uitgewerkt worden.

Startprijs vanaf € 75,00 (*) per persoon.

(*) prijs is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw specifieke vraag naar bepaalde producten
incl. water&brood | exclusief overige dranken | incl. btw