kookworkshops

op maat  of  ingericht door de chef

Workshop op jouw maat:

Hierbij bekijken we samen met welke producten, technieken en toestellen je kennis wil maken en we houden rekening met het door jou reeds bereikte niveau. Aan de hand hiervan werken we samen vooraf een op maat geschreven gerecht/menu uit waarbij diverse keukentechnieken aan bod zullen komen.

De prijs van zo'n workshop kan nogal schommelen, gezien deze bepaald wordt door het aantal personen die deze workshop wil volgen, en door de gevraagde producten en technieken.

Uiteraard kan er ook een workshop rond een bepaald thema worden georganiseerd. Bvb enkel desserten en/of koekjes voor bij de koffie en thee, 5 verschillende voorgerechten in aanloop naar de feestdagen, ...
Voor de duur van een workshop wordt ca 4 uur gerekend.

De meest correcte prijs bereik je met een groep vanaf 6 personen (maximum 8), en een menu met seizoensgebonden producten. Een menu met kreeft en kaviaar zal uiteraard duurder uitvallen dan een menu met varkensnek. Let wel, met elk product, ongeacht de prijs, kan steeds een mooi gastronomisch gerecht uitgewerkt worden.

Heb ik jouw interesse kunnen wekken voor een op maat geschreven workshop? Contacteer me dan snel om een afspraak te maken. We gaan tijdens een kennismakingsgesprek op zoek naar wat en hoe je het graag wil.

Eens een datum en menu bepaald, wordt een voorschot gevraagd. Na betaling van het voorschot krijg je bevestiging van je reservatie en verdere details. Kort na de workshop volgt dan een slotfactuur waarbij alles netjes wordt afgerekend.

Workshop door
['eet]-ball georganiseerd:

Tijdens onze zelf georganiseerde workshops starten we met eenvoudig gastronomisch koken. Afhankelijk van de interesse en het niveau van de cursisten kunnen we het niveau verder optrekken. We maken telkens een driegangenmenu waarbij we standaard een hoofdgerecht en dessert maken met daarbij afwisselend koude en warme voorgerechten, soepen en aperitiefhapjes.

Uiteraard werken we hier met seizoensgebonden producten, het liefst nog uit eigen tuin.
We zorgen voor klassiekers met een moderne twist en daarnaast gerechten met hedendaagse producten.

Deze workshops worden op voorhand aangekondigd via sociale media of we brengen je als één van de eersten op de hoogte via onze nieuwsbrief (klik hier om in te schrijven).

['eet]-ball houdt er aan mee met de seizoenen te werken, dus tijdens het wildseizoen bvb voorzien we zeker een stuk wild en tijdens de lente gaan we uiteraard met primeurproducten aan de slag.

We wachten met de lessenreeks te bevestigen totdat er minimum 6 personen ingeschreven zijn en we hopen een groep van ca 8 personen te bereiken. Daarna krijg je een betalingsverzoek, en eens het bedrag overgemaakt is krijg je bevestiging van je reservatie en verdere details.

De prijs van deze workshops zal, afhankelijk van de gekozen producten/gerechten, starten rond de € 65,00-€70,00 per persoon.

De lopende workshops vindt u hier

Workshop voor kinderen:

Ook voor kinderen kunnen we workshops organiseren.
De ideale leeftijd begint vanaf 9 à 10 jaar.

We kunnen ons concentreren rond één thema, vb. taart , vis , koekjes, ....
Maar er kan ook een volledig menu op maat geschreven worden.

We proberen hierbij de kinderen warm te maken voor eten in het algemeen en gastronomie in het bijzonder.

vanaf € 75,00 (*) per persoon

De prijs is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw specifieke vraag naar bepaalde producten
incl. 0,5l water p.p. | exclusief overige dranken | incl. btw