KOOKWORKSHOP

georganiseerd door de chef (zie link)

of volledig op jouw maat:

Op maat:
U kan ook kookworkshops op maat volgen.
Vooraf wordt afgesproken hoeveel lessen er worden ingericht, voor u alleen of om samen met vrienden/familieleden, tot jouw/jullie gewenst resultaat te komen.
Enkele mogelijke voorbeelden hiervan zijn:
- verschillende snijtechnieken aanleren,
- fileren van vis,
- vlees uitbenen,
- bereiding van kreeft,
- trekken van fond voor sauzen,
- ...

maximum 8 à 10 personen

voor volwassenen en jongeren (vanaf 10 jaar)

In groep:
Je komt in de voor- of late namiddag aan. Samen ga je aan de slag onder deskundige begeleiding van Chef Depuydt om de voorbereidingen klaar te maken. Indien gewenst wordt er product- en bereidingsinfo gegeven. Daarna werken we de gerechten verder af en kan je genieten/proeven van je eigen kunnen.


Individueel: 
Je werkt de hele dag (voormiddag en/of namiddag) samen met Chef Depuydt om de voorbereidingen (mise en place) klaar te zetten.Je nodigt een aantal mensen uit die 's avonds komen genieten van je gastronomische maaltijd. Samen met de Chef bereid, dresseer en serveer je de gerechten.

Op deze manier ben je gastheer/gastvrouw in je eigen restaurant, en dit onder professionele begeleiding.